VEILIGHEIDSOPLEIDINGEN2019-10-02T11:02:04+00:00

VEILIGHEIDSOPLEIDINGEN

Wij staan voor u klaar

Om nog meer focus te leggen op trainingen op het gebied van veiligheid in de breedste zin van het woord is de zijtak VCL Veiligheidsacademie opgericht binnen Veiligheidscentrum Limburg. VCL Veiligheidsacademie verzorgt verschillende trainingen en opleidingen zoals Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA), training RTGB én een MBO opleiding Beveiliger. . Wij beschikken over het grootste indoor trainingscomplex van Limburg met twee indoor oefenbanen waar met vuur, rook en blusmogelijkheden opleidingen gerealiseerd kunnen worden. De trainingen en opleidingen zijn hierdoor van opmerkelijk hoge kwaliteit. In onze trainingscentra is veel aandacht besteed aan het zo realistisch mogelijk en ensceneren van onveilige situaties.

Onze opleidingen

MBO Beveiliger

MBO Beveiliger

De MBO opleiding Beveiliger leidt op tot het behalen van het diploma MBO Beveiliger en het branche-diploma van de SVPB.

Lees Meer
Beveiliger in de zorg

Beveiliger in de Zorg

Onze opleiding Beveiliger in de zorg biedt precies wat ziekenhuizen en/of zorginstellingen nodig hebben: beveiligers die zorgen voor goede en veilige zorg in ziekenhuizen en/of zorginstellingen.

Lees meer
Certificaat beveiliging b

Certificaat Beveiliging B

Wil je als MBO-gediplomeerd beveiliger aan het werk maar wil je eerst het theoretisch gedeelte behalen? Schrijf je dan in voor de cursus Certificaat Beveiliging B!

Lees meer
ESO

Event Security Officer (ESO)

De ESO-opleiding van de VCL Veiligheidsacademie is bestemd voor mensen die in de evenementenbeveiliging willen werken.

Lees meer
BOA

Basisopleiding BOA

Deze BOA opleiding is bestemd voor deelnemers die aan de slag willen als handhaver openbare ruimte en aangesteld willen worden als Buitengewoon Opsporingsambtenaar(BOA) domein 1

Lees meer
RTGB

BOA training RTGB

Als je werkzaam bent als buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) met politiebevoegdheden, inclusief geweldsbevoegdheid, dan ben je verplicht om jaarlijks een training in het kader van de RTGB te volgen.

Lees Meer

Meer informatie?

Vul uw naam & telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!