Over Ons2018-09-18T11:33:24+00:00

OVER ONS

Uw specialist op het gebied van veiligheid!

Ben je jezelf aan het oriënteren op een baan in de veiligheidssector? Dan ben je bij de VCL Veiligheidsacademie op het goede adres voor je opleiding!

De VCL Veiligheidsacademie legt de focus op kwalitatief goed onderwijs voor personeel binnen de veiligheidssector. Dit houdt onder andere in:

  • OCW erkende MBO-opleider;

  • SVPB erkende certificaten;

  • SVPB erkende examenlocatie voor de beveiliger en ExTH examenlocatie voor de BOA. Examen op je eigen opleidingslocatie;

  • Gerenommeerd lesmateriaal  SPV voor BOA en ExPlain voor Beveiliger;

  • Mogelijkheid zowel voor BBL als 3e leerweg tot extra ondersteuningslessen en/of begeleiding;

  • Jaarlijkse een training RTGB (Regeling Toetsing Geweldsbeheersing ) voor BOA met examen op je opleidingslocatie.

Kwalitatief goed onderwijs begint bij kundige, betrokken docenten. Ons team is gemotiveerd, ervaren, goed geschoold en kent iedere deelnemer/student. Het zijn gedreven docenten die met veel passie en plezier de cursisten/studenten opleiden. Aan de hand van jaarlijks vooraf opgestelde lesplannen en scenario’s verzorgen zij de perfecte les.

Natuurlijk wordt zoveel als mogelijk rekening met de wensen van de opdrachtgever om maatwerk te kunnen leveren.

VEILIGHEIDSCENTRUM LIMBURG

Veiligheidscentrum Limburg is opgericht in september 2012 uit een splitsing van De Vries Brandbeveiliging & Opleidingen uit Nuth. Om nog meer focus te leggen op trainingen op het gebied van veiligheid in de breedste zin van het woord is de Arbo- en Opleidingen tak van De Vries Brandbeveiliging uit Nuth is een nieuwe onafhankelijke zelfstandige organisatie Veiligheidscentrum Limburg ontstaan.

Wij beschikken over de grootste indoor trainingscomplexen van Limburg gezamenlijk 2100 m2 groot met twee indoor oefenbanen. Er zijn meerdere volledig ingerichte leslokalen en twee trainingszalen van meer dan 200 m2 voor grotere groepen voor workshops en lezingen. Er is een parkeergelegenheid voor wel meer dan 100 auto’s. Veiligheidscentrum Limburg heeft twee kantines met luxe hoogwaardige catering. Het trainingscomplex is zeven dagen per week beschikbaar, zowel overdag als in de avonduren. Veiligheidscentrum Limburg: Ervaring leert..!

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, is Veiligheidscentrum Limburg wederom opgesplitst in diverse specialisaties. Ieder gebied (arbo, beveiliging, opleidingen, uitzenden, verhuur & webshop) beschikt over haar eigen vakmensen. Door een juiste samenwerking kan Veiligheidscentrum Limburg u een totaalpakket aanbieden.

Meer informatie?

Vul uw naam & telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!